Per Arne Villadsen, sjef for reisebyråkjeden Berg-Hansen, er ifølge DN veldig kritisk til Norwegians nye bonusordning; Norwegian Reward.- Med alle diskusjonene rundt korrupsjon og bestikkelser den siste tiden er det ufattelig at Norwegian innfører et slikt system, mener han.- Den reisende med Norwegian vil få inntil 20 prosent av billettprisen som kontantpoeng som kan brukes til å kjøpe en ny reise med Norwegian. Det er stort sett arbeidsgiver som betaler for de dyre billettene, mens kontantvederlaget går til den reisende. Dette er prinsipielt galt og sterkt uønsket blant norske bedrifter, mener Villadsen.- Min påstand er dessuten at slike fordelsprogrammer er svært kostnadsdrivende og bidrar til økte priser på sikt. Norwegian bryter med sin egen lavkoststrategi med dette programmet. Jeg frykter Norwegian vil bruke dette som et verktøy for å øke prisene mer enn de ellers ville gjort, sier reisebyråsjefen.Foto: Scanpix