Hva sier du til flyreiser for 0,16 kroner stykket?

En av HegnarOnlines lesere forteller om en gledelig historie for alle som er på jakt etter lavprisbilletter.

Mange flyselskap lokker med billige turer, men det er ikke alltid like lett for oss forbrukere å komme over de gode tilbudene. En av HegnarOnlines lesere kommer i den anledning med en gledelig historie. Mange flyselskap lokker med billige turer, men det er ikke alltid like lett for oss forbrukere å komme over de gode tilbudene. En av HegnarOnlines lesere kommer i den anledning med en gledelig historie. Kvinnen, som ofte ferierer i Helsinki, bestilte nylig to billetter fra Tampere (to timer nord for Helsinki) til Riga - tur-retur.Ryanair har nå en kampanje hvor selskapet også betaler flyskattene dine. Det resulterte i at prislappen endte på 0,32 kroner for to personer fra onsdag til lørdag. Dersom oppholdet skulle bli forlenge en dag, med tilbakereise søndag, ville billetten blitt 20 euro dyrere.