Mange flyselskap lokker med billige turer, men det er ikke alltid like lett for oss forbrukere å komme over de gode tilbudene. En av HegnarOnlines lesere kommer i den anledning med en gledelig historie. Mange flyselskap lokker med billige turer, men det er ikke alltid like lett for oss forbrukere å komme over de gode tilbudene. En av HegnarOnlines lesere kommer i den anledning med en gledelig historie. Kvinnen, som ofte ferierer i Helsinki, bestilte nylig to billetter fra Tampere (to timer nord for Helsinki) til Riga - tur-retur.Ryanair har nå en kampanje hvor selskapet også betaler flyskattene dine. Det resulterte i at prislappen endte på 0,32 kroner for to personer fra onsdag til lørdag. Dersom oppholdet skulle bli forlenge en dag, med tilbakereise søndag, ville billetten blitt 20 euro dyrere.