Kronprinsparet gjorde et kupp i Uvdal

Den dyreste tomten til salgs i Uvdal nå er på 1,6 mål og har prisantydning 2,4 millioner. Sjekk hva kronprinsparet betalte for sine syv mål.

Publisert 10. okt. 2007 kl. 10.12
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 06.21
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 118 ord
Interessen for hytter og hyttetomter i Uvdal har skutt fart etter at det i sommer ble kjent at kronprinsparet skal bygge i Fjellsnaret hyttegrend. Prisene nå er i en helt annen klasse enn hva de måtte betale.VG skriver i dag at kronprinsparet kjøpte sine to tomter for 3,5 millioner kroner, det vil si 1,75 millioner per tomt. Tomtene er på i alt syv mål.- Kronprinsparet har fått en god pris, sier Terra-megler Christian Haatuft på Geilo til avisen.Til sammenligning har den dyreste tomten til salgs i Fjellsnaret nå prisantydningen 2,4 millioner kroner. Den er på 1,6 mål.HegnarOnline omtalte sist uke salget av en hytte i Uvdal alpinsenter som gikk for 4,3 millioner kroner. Det var prisrekord for alpinsenteret.