De fleste Oslo-meglerne vi er i kontakt med om dagen snakker om et mer selektivt marked. Objekter som det er mange av, typisk 2-romsleiligheter, går tregere, mens .Slik sett skulle en tro at det ikke vil bli så mye oppstyr rundt en 2-romsleilighet på Teisen. Men den gang ei. Taksten ble overgått med 150.000 da salgssummen endte på 1,65 millioner kroner.Hvorfor gikk akkurat dette salget så bra?- Godt spørsmål. Jeg var skeptisk selv, særlig med tanke på beliggenheten rett ved Strømsveien, sier megler Eilen Skarnes i Eie Eiendomsmegling på Sagene til HegnarOnline. Utsikten er for øvrig rett inn i støyskjermen.- Vi hadde masse folk på visningen, og ti skrev seg på liste. Dette er mye i forhold til hva vi ser ellers. Til slutt ble to med i budrunden, legger hun til.Skarnes beskriver leiligheten som en "helt vanlig 2-roms".- Fellesutgiftene var lave. Dessuten var ikke dette en vanlig blokkleilighet, men en del av en firemannsbolig. Kanskje det var dette som trigget interessen? undrer Skarnes.Leiligheten beskrives i prospektet som "pen og med lyse farger". Kjøkken og bad er flislagt, mens stue, spisestue og soverom har parkett.