Rockeartisten og samfunnsaktivisten Bob Geldof er hyret inn til Choice-kjedens årlige vinterkonferanse i Göteborg i januar for å holde foredrag om samfunnsansvar. Rockeartisten og samfunnsaktivisten Bob Geldof er hyret inn til Choice-kjedens årlige vinterkonferanse i Göteborg i januar for å holde foredrag om samfunnsansvar. - Det er stort at en av verdens største musikkstjerner og aktivister velger å ta turen innom vår vinterkonferanse. Geldofs engasjement for verdens fattige bør vi alle lære av, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Choice Hotels Scandinavia. Han vil imidlertid ikke si noe om hva det koster å få Geldof til å stille opp.- Men det koster ganske mye, ja. Mer enn en halv og mindre enn en hel, for å si det sånn, sier Silseth til NTB. Rundt 1.500 av hotellkjedens 8.000 ansatte i Norden vil få oppleve Geldof live.Sir Robert Frederick Geldof er mest kjent for å ha satt i gang Band Aid, Live Aid og Live 8. Han har vært foreslått til Nobels fredspris flere ganger. Han er også regnet som en av verdens beste foredragsholdere. (©NTB)