Barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen (Ap) angrer på at hun sa ja til at hennes tidligere arbeidsgiver Manpower kunne bruke henne i en annonse.- Jeg ser i ettertid at jeg ikke skulle ha svart OK på tekstmeldingen fra Manpower, fordi annonsen kan oppfattes som kommersiell, sier Manuela Ramin-Osmundsen til VG.Manpower rykket lørdag inn en helsides annonse i VG hvor de gratulerte Ramin-Osmundsen med utnevnelsen som statsråd i regjeringen. Annonsen er svært lik Manpowers CV-kampanje som går i flere medier akkurat nå.Ramin-Osmundsen kom fra en stilling i Manpowers ledergruppe da hun torsdag ble utnevnt til barne- og likestillingsminister. Statsråden sier til VG mandag at hun ikke forsto at det var en reklamelignende annonse hun fikk spørsmål om via SMS.- Jeg forstår Manpowers intensjon, at de ville gratulerer meg. Men jeg ser at formen er problematisk og at den ikke er passende, sier Ramin-Osmundsen. (©NTB)