Star Tour er ute med sommerkatalogen for 2008, med over 20 nye reiser og reisemål.- Vi lanserer ti nye reisemål i Italia, sommerfly til Thailand, sykkeltur på Istria-halvøya og nye togpakker til blant annet Østerrike og Kroatia. Det er Italia og Tyrkia som øker mest, med hhv. 20 og 31 prosent, sier daglig leder Jørn Kristiansen.Blant de italienske nyhetene er badebyene Vieste og Vasto i Abruzzo, et distrikt som av Sunday Times har blitt døpt til "Det nye Toscana". Sør for Abruzzo ligger Puglia, med byene Alberobello og Vieste. Regionen kan blant annet by på de såkalte Trulli-husene som står på Unescos verdensarvliste.Kristiansen mener 2008 blir et rekordår for reisebransjen.- Vår siste undersøkelse viser at mer enn hver tredje nordmann vil reise på pakketur neste år. Totalt planlegger 3,1 millioner nordmenn en ferietur utenlands det kommende året, sier Star Tour-sjefen.Totalmarkedet for charterreiser neste sommer har Star Tour beregnet til 1.150.000 ti prosent opp fra i år.