Oslo-folk hamstret vann på flaske etter parasittalarmen.Forbudet mot å drikke vann rett fra springen i nesten hele Oslo fikk folk til å løpe til butikkene og bære med seg det de kunne klare av flaskevann onsdag.Ikke var det mulig å stikke innom nærmeste kaffebar, heller - mange valgte å stenge i løpet av dagen.Men vann skal folk få, forsikrer en av hovedleverandørene av vann på flaske.- Det har vært enorm pågang fra butikkene helt fra morgenen av. Vi står på og kjører ut alt vi kan. Vi må prioritere de største butikkene først, men jeg kan forsikre om at vi ikke kommer til å gå tomme med det første, beroliger kommunikasjonssjef Hanne Bügel i Ringnes.De forsyner folk blant annet med Imsdal og Farris.- Kildene går ikke tomme, så begrensningen ligger evt. på tapping og kjøring. Men skulle dette bli langvarig, vil vi jobbe både natt og helg for å gi folk rent vann på flaske, sier kommunikasjonssjefen.Hvor mye ekstra vann som ble kjørt ut den første dagen med forbud mot å drikke vann fra springen, hadde hun ikke oversikt over onsdag ettermiddag.- Vi legger alt annet til side og konsentrerer oss i første omgang om å møte etterspørselen, sier Bügel. (©NTB)