Julefeiring i syden er tydeligvis populært. Hos Star Tour er åtte av ti reiser på juleavgangene fra Gardermoen fullsatt. Thailand og Kapp Verde-øyene er helt utsolgt. Julefeiring i syden er tydeligvis populært. Hos Star Tour er åtte av ti reiser på juleavgangene fra Gardermoen fullsatt. Thailand og Kapp Verde-øyene er helt utsolgt. - Mens barnefamiliene er tidlig ute, ser vi at par ofte venter til nærmere avreise før de bestemmer seg. Vi har hatt en del etterspørsel etter julereiser de siste ukene, sier selgerleder Liv Wenche Enger i Oslo i en pressemelding.På landsbasis er ni av ti reiser i den siste uken før jul nå utsolgt.- Hos oss er det bare strøplasser igjen helgen før julaften. Mange bestilte juleferien sin alt i januar, og Thailand-reisene har vært utsolgt i mange måneder, sier informasjonssjef Lena Petersson.Hvis du heller vil reise noen uker før jul, kan det være noe å spare på det. For eksempel koster en uke på Tenerife med avreise Oslo 23/12 fra 6.495 kroner. Samme reisemål og varighet, men med avreise 2/12, koster fra 3.745 kroner.