Her finner du de billigste flybillettene

- Med dette kan kunden spare mye tid og mye penger, sier restplass.no-sjef Jason Eckhoff.

Personlig økonomi

Gründer og daglig leder i restplass.no, Jason Eckhoff, ønsker å gjøre reisekonsulentene overflødige. Nå lanserer nemlig restplass.no en søkefunksjon som gir deg langt flere dato/pris-kombinasjoner. På den måten ser du på en enkel måte når du kan kapre de beste flybillettene.- Kunden gjør et normalt flysøk hos restplass.no, men krysser av på at han er fleksibel på dato. I stedet for å få opp én pris, som er vanlig, får kunden opp hele 49 dato/pris kombinasjoner på nærliggende dager. Med åtte alternative reiseruter på hver datokombinasjon, kan kunden med kun ett søk vurdere hele 392 reiseruter, sier Eckhoff.- Enkelte lavprisflyselskap har liknende matriser, men da kun med sine egne tilbud oppstilt. Skjønnheten her er at vi har nesten 500 flyselskap med i dette enestående søket og at kunden med dette kan spare mye tid og mye penger, avslutter Eckhoff.

Nyheter
Næringsliv