125.000 nordmenn har reist til Thailand i 2007

I dag starter Star Tour salget av neste vinters reiser til Thailand. - Neste år regner vi med ekstra stor pågang, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.

Personlig økonomi

Med over 40 nye bungalower og hotell, samt ukentlige direktefly, regner feriearrangøren Star Tour med at neste vinters reiser til Thailand vil bli booket relativt raskt.- Det er når vi har fri at vi har tid til å tenke på neste ferie. Jeg regner med at juleavgangene østover er så godt som utsolgt når lyden av rakettene stilner på nyttårsaften, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.- Januar er blant årets beste salgsmåneder, og neste år regner vi med ekstra stor pågang. Vi har bygd om alle våre Boeing 767 til Blue Comfort. Det betyr at kundene våre får markedets beste benplass, med hele 84 cm på økonomiklasse. Vi slår blant annet SAS med tre centimeter, avslutter Kristiansen.Star Tour regner med at 125.000 nordmenn har reist til Thailand i 2007. Feriearrangøren forventer en økning også i 2008

Nyheter
Næringsliv