Mellom julegaveåpning, ribbespising og familiekos fikk mange nordmenn tid til å drømme om sol og sommer. Star Tour solgte faktisk reiser for 45 millioner kroner i romjulen. Rundt 6.000 nordmenn sikret seg en sydentur.- Så fort ribba er spist og gavene åpnet begynner vi å tenke på ferie. Selv på julaften ble det bestilt nærmere 100 reiser. Det er gjerne når vi har fri og slapper av at vi tar oss tid til å planlegge vår neste ferie. To av tre seter på juleflyet til Phuket 19. desember er allerede opptatt, og mange sørget også for å sikre seg og familien en eksotisk ferietur i vinterferien, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.
Mest bestilt i romjulen:10 på topp (sommersalg så langt):
1. Sommeren 2008 (55 prosent)2. Inneværende vintersesong (30 prosent)3. Thailand neste vinter (15 prosent)1. Kreta2. Kypros3. Mallorca4. Tyrkia5. Rhodos6. Portugal7. Bulgaria8. Samos9. Kefalonia10. Gran Canaria