Her er de siste cruisetrendene

Stadig flere velger å dra på cruise. - Det er helt tydelig at cruise er vanedannende, sier Helen Begby, informasjonssjef hos Apollo

Personlig økonomi

Reisearrangøren Apollo kan fortelle at cruise øker i popularitet. Ferieformen viser seg også å være vanedannende. Syv av ti cruisekunder hos Apollo velger cruise også neste gang de skal reise.- Det er helt tydelig at cruise er vanedannende. Det er både bekvemt og behagelig å ta med seg hotellet, reise rundt og få nye opplevelser hver eneste dag, sier Helen Begby, informasjonssjef hos ApolloOm sommeren er Middelhavscruise, ut fra Venezia og Barcelona, de mest populære rutene, og dette frister også mange barnefamilier.Her er noen cruisetrender:•Cruise er de siste årene blitt billigere og dermed mer tilgjengelig for flere•Aktivitetstilbudet ombord er blitt bredere og passer noe for enhver alder og smak•Det er populært for storfamilier, flere generasjoner reiser sammen på cruise for ferie eller feiring av merkedager•Cruisepassasjerene velger ofte å oppgradere seg til best mulig lugar•De nye skipene tilbyr større andel av lugarer med balkong

Nyheter
Kultur