Her er Norges største blad for kvinner

I kvinne-bladmarkedet har konkurransen hardnet kraftig de siste to til tre årene.

Scanpix / Scanpix
Personlig økonomi

Opplagstallene fra Magasin og Ukepresseforeningen (MUF) vil bli offentliggjort i dag. Selv om det er en viss opplagsnedgang, holder KK fortsatt posisjonen som det klart største og ledende kvinnebladet.I kvinnebladmarkedet har konkurransen hardnet kraftig de siste to til tre årene, og antall titler er fordoblet. De 14 titlene kniver om et marked som i dag utgjør totalt cirka ni millioner solgte eksemplarer per år.- KK selger alene mer enn 2,8 millioner blader i året og har dermed fortsatt en suveren posisjon med en markedsandel på over 30 prosent. Det betyr at hvert tredje kvinneblad som selges i Norge er et KK, og vi er mer enn dobbelt så store som Kamille selv om opplaget har gått noe ned", sier sjefredaktør Bente E. Engesland.

Nyheter
Personlig økonomi