Color Lines danskebåt skulle lørdag fra Kristiansand til Hirtshals, men kom seg ikke lenger enn til Oksøy fyr takket være stupfulle passasjerer.Passasjerene på Superspeed ble etter hvert så fulle at Color Lines kaptein ikke hadde noe annet valg enn å snu ferja. Det er svært sjelden at selskapet må ty til så drastiske grep, skriver fvn.no.Ifølge nettavisen skulle de på tur for å feire, men feiringen ble etter hvert altfor ubehagelig.- Vi prøver å få vist at slik oppførsel skal vi ikke ha. Da må vi reagere raskt, sier linjedirektør Odd Grønberg i Color Line.Han opplyser at passasjerene, som alle var unge, stelte i stand bråk og begynte å slåss om bord.- Kapteinen bestemte at de skulle i land. Vaktene måtte ha hjelp av mannskapet for å håndtere disse personene, sier Grønberg.Superspeed kom seg ikke lenger enn til Oksøy fyr da kapteinen måtte snu ferja tilbake mot Kristiansand. Båten ble på grunn av fyllebråket vel en time forsinket til Hirtshals.Ved operasjonssentralen i Agder politidistrikt får NTB opplyst at til sammen elleve passasjerer ble kastet av ferja. To av dem ble tatt inn til politiet for avhør, og deretter sluppet løs igjen. Politiet vil ikke foreta seg noe mer i saken, og det er opp til Color Line å anmelde bråkmakerne. (©NTB)