National Geographic har begitt seg ut på det ambisiøse prosjektet med å rangere de beste pubene i London. Det er ikke en enkel oppgave i et land med så sterke pubtradisjoner. De første engelske pubene skal ha sett dagens lys for nesten 2.000 år siden.Øverst på listen finner vi Fox & Hounds i Chelsea-området. Her finner vi en klassisk atmosfære som er å gjenkjenne i mange engelske puber. Den snart 150 år gamle puben serverer også
Ti på topp i London:
1. Fox & Hounds (29 Passmore Street)2. The Grapes (76 Narrow Street)3. Grenadier (Wilton Row)4. The Old Bell (95 Fleet Street)5. The Guinea Grill (30 Bruton Place)6. The Prince Alfred (5a Formose Street, Maida Vale)7. The Colton Arms (187 Greyhound Road)8. The Salisbury (90 St. Martin's Lane)9. The Old Chesire (Wine Office Court, 145 Fleet Street)10. The Kings Arms (Two Shepherd Market)