Hellas er et land med rik historie, dramatisk landskap, sterke farger og mytiske legender. Det er også et land med varme mennesker, tavernaer, musikk og dans. Kreta er en stor og kontrastfull øy som tilbyr alt fra fjell og strender til moderne luksus og det historiske Knossos - Kretas arkeologiske stolthet.- Det varierte tilbudet innbyr til en innholdsrik ferie som burde passe de fleste. Kreta har vært et ettertraktet reisemål i alle år og er i dag mer populært enn noensinne. Kanskje delvis takket være utviklingen av meget gode hotell i toppklassen, sier Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel, til HegnarOnline.Et av disse er Elounda Gulf Villas & Suites. Dette familiedrevne stedet består av noen av de beste villaene og suitene i Europa. De luksuriøse poolvillaene og elegante suitene er utmerkede "hideaways" hvor gjestene nyter topp service.Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, og utsikten noe av det vakreste man kan tenke seg. Fra Elounda Gulf Villas & Suites har du utsikt over Mirabello. Hotellet, som ligger rundt 500 meter fra stranden, disponerer 18 villaer og 10 suiter.- Hit kan du reise på en romantisk ferie eller ta med hele familien og bo i en villa med to eller tre soverom. Elounda Gulf Villas & Suites er stedet for den kresne, avslutter Karlsen.Hotellet har selvfølgelig en velutviklet spa-avdeling for de som ønsker rolige dager. Er du av den aktive sorten, kan du leie en seilbåt for å utforske de nærliggende øyene.Fly tur-retur Oslo-Heraklion og syv netter i en Luxury Senior Suite med kontinental frokost for to personer koster 19.625 kroner pr. person. Fra flyplassen i Heraklion er det en 45 minutters biltur frem til Elounda Gulf Villas & Suites. Pristilbud gjelder avreise 24. mai.