Hver fredag kommer HegnarOnline med et reisetips til våre lesere. Her vil vi fokusere på spennende destinasjoner og gode hotellopplevelser. Denne gang fokuserer vi på Italia og Amalfikysten.Vi befinner oss på sydsiden av Sorrentohalvøyen, i et område som er ført opp på UNESCOs liste over verdens kultur- og naturarvsteder.Med direktefly fra Oslo til Napoli er Amalfikysten det perfekte reisemål for en helg. Kyststrekningen er regnet som en av verdens vakreste og har inspirert kunstnere i hundrevis av år. Her er det fantastisk om våren og sommeren.Dag Åge Karlsen, daglig leder i Select Travel, anbefaler de to perlene hotell Caruos i Ravello og Capri Palace i Capri.- På en klippe mellom himmel og hav ligger hotel Caruso vakkert til med panoramautsikt over Amalfikysten. På sagnomsuste Capri finner du det fantastiske spahotellet Capri Palace. Et luksuriøst og trendy hotell beliggende i Anacapri, 300 meter over havet. Hotellet er blant annet kjent for sitt gode kjøkken, sier Karlsen til HegnarOnline.Hotell Caruso ligger om lag 45 minutter fra flyplassen i Napoli, mens det tar en og en halv time å komme seg til Capri Palace. Noen ønsker leiebil mens andre nøyer seg med transfer til/fra hotellet. En leiebil i fire døgn vil koste fra 1.400 kroner, avhengig av størrelse. Dersom du satser på Capri bør du vite at det ikke egner seg med leiebil.Capri Palace har 77 luksusrom og kan lokke med Restaurant L'Olivo som har én stjerne i Michelinguiden.- Det italienske kjøkken er en av flere gode grunner til å velge disse reisemålene. Den verdensberømte oldtidsbyen Pompei en annen, avlutter Karlsen.Et opphold på hotell Caruso vil koste fra 13.660 kroner pr. person i delt dobbeltrom, mens prisene starter på 12.440 kroner på Capri Palace. Prisene inkluderer fly Oslo-Napoli tur/retur med SAS og fire netter på hotell.