Stordalen på ferie i båt til 890 mill.

Petter A. Stordalen tar med seg sin Gunnhild Melhus på luksusferie i verdens mest avanserte seilbåt.

Elena Ambrosiadous seilbåt. Foto: Doyle - Pressebilde
Personlig økonomi

Petter A. Stordalen tar med seg kjæresten Gunnhild Melhus på luksusseilferie til Tahiti i to uker, skriver Se & Hør. Gunnhilds foreldre, Stordalens mor og noen av Stordalens nærmeste venner skal også være med på herligheten.Ifølge Se & Hør er Stordalen med følge om bord på luksusbåten «Maltese Falcon» på 285 fot, "verdens mest avanserte seilbåt," skriver Seilas.no. Ferieherligheten skal visstnok ha en prislapp på 7,4 millioner kroner, men Stordalen skal ikke ha betalt dette. Han skal, ifølge Se & Hør ha fått en spesialavtale.Ifølge Seilas.no har seilbåten en prislapp på 176.594.000 dollar, noe som tilsvarer cirka 890 millioner kroner.

Nyheter
Næringsliv