Når du skal ut på forretningslunsj eller forretningsmiddag er det viktig å velge en arena som innbyr til seriøse diskusjoner. Enkelte restauranter kan fort bli for store eller for bråkete. Forbestraveler har i den anledning satt sammen en liste over de beste amerikanske restaurantene for forretningslunsjer.En av restaurantene som trekkes frem er Eleven Madison Park i New York. Ved siden av å være kjent for å servere meget gode mat, drives stedet av Danny Meyer, som har skrevet en håndbok om serviceinnstilling. "Setting the Table: The Transforming Power of Hospitality in Business" kom ut i 2007.En annen vinner er Le Cirque som drives av Siro Maccioni og sønnene Mauro og Marco. Denne trendy restauranten trekker til seg et variert klientell, hvor vi finner salig blanding av kjendiser og ansatte innen bank og finans.
Ti fantastiske restauranter:
•The Modern (beskrives som toppvalget i New York)•Eleven Madison Park i New York•Le Cirque i New York•Gary Danko i San Francisco•The Fountain at The Four Seasons Hotel i Philadelphia•Al Biernat's i Dallas•Catalan Food & Wine i Houston•Ecco i Atlanta•Giovanni's i Cleveland•The Restaurant at the Bel-Air i Los Angeles