Neil Young til Oslo

Legenden Neil Young skal spille i Oslo Spektrum i august.

Foto: Scanpix - Illustrasjonsfoto konsert
Personlig økonomi

Den anerkjente låtskriveren, vokalisten og gitaristen Neil Young har i over 40 år vært en av rockens store personligheter. I dag ble det kjent at Young skal spille i Oslo Spektrum mandag 11. august. Billettsalget starter mandag 16. juni klokken 09:00Young har gitt seg i kast med nesten alle musikalske sjangre, alt fra country og Chicago-blues til new wave, industrirock- og garagerock, men hans mest dominerende uttrykksformer har alltid vært enten den rå og upolerte elektriske rocken eller den mer stillfarne folk/countrystilen.Denne gangen vil han glede sine mange norske fans sammen med sitt Electric Band, heter det i en melding fra arrangøren.Sist Neil Young var i Oslo Spektrum var i 2001 sammen med Crazy Horse. I 2003 gjestet han Oslo Konserthus og Grieghallen i Bergen med sitt akustiske show.

Nyheter
Personlig økonomi