25.000 kroner i erstatning for ødelagt ferie

Turisten fikk ødelagt ferien sin på Hurtigruten, nå får hun 25.000 kroner i erstatning.

Kvinnen fikk sin ferie ødelagt av et hissig magevirus som herjet på Hurtigruten. Kvinnen ble syk etter bare et par dager og endte opp sengeliggende i fire dager, skriver VG Dine Penger.Kvinnen klagde på reisebyrået, Norsk Rejsebureau i Danmark, hun mente at de burde ha kontaktet henne før avreise, siden utbruddet hadde vært kjent i dagevis av rederiet i Norge. Hun krevde hele reisens kostnad på 25.000 kroner refundert, skriver VG Dine Penger.Kvinnen og reisefølget skal ha blitt informert om viruset ved omborstigning, men ettersom de hadde reist så langt gikk de ombord. Norsk Rejsebureau i Danmark, nektet for at de var erstatningsansvarlige og viste til at kvinnen kunne unnlatt å gå om bord. Nå har kvinnen fått medhold hos den danske Pakkereise-ankenemnden, skriver Jyllandsposten. Hun er tilkjent 25.000 kroner i erstatning.