Brøt opp safe med vinkelsliper

Innbruddstyver kom seg unna med et større pengebeløp og tobakksvarer for om lag 100.000 kroner etter et grovt tyveri i Sandeid i Rogaland.

Foto: Scanpix

Innbruddstyvene tok seg inn gjennom bakdøra på Sandeid Handelslag og brøt opp en safe ved hjelp av vinkelsliper, opplyser politiet.- Det er tatt et større pengebeløp og tobakksvarer for om lag 100.000 kroner, sier operasjonsleder Bjørn Alvseike i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt til NTB.Tyveriet skjedde natt til tirsdag, og politiet var tirsdag i gang med sporsikring og åstedsundersøkelser. Politiet ønsker hjelp fra publikum og ber om at folk som kan ha opplysninger, tar kontakt med Vindafjord lensmannskontor.- Dette kan være så enkelt som observasjoner av for eksempel ukjente biler i Sandeid mandag kveld eller natt til tirsdag, sier Alvseike. (©NTB)