Bruce Springsteen-konsert i kveld?

Kanskje Bruce Springsteen må dra låten "Who'll stop the rain" på Valle Hovin i kveld? Her er værutsiktene.

Bruce Springsteen har nok en gang tatt med seg E Street-maskineriet til Norge, og i dag og i morgen spiller han for stinn brakke på Valle Hovin.Bruce er en mirakelmann på scenen, men kan ikke gjøre så mye med været. Selv om han har prøvd. The Boss har ved tidligere regntunge konserter prøvd seg med låten "Who'll stop the rain", men effekten har vel vært så som så.Gråværet holder seg i hovedstaden tidlig mandag ettermiddag, men ekspertisen tror det verste er over før Springsteen går på scenen.- Det ser ut som det kan komme litt regn utover dagen, men det vil nok lette til kvelden. Det kan nok komme en byge i kveld også, men fra ettermiddagen og utover kvelden så blir det mest sannsynlig oppholdsvær. Det er meldt spredt nedbør på Østlandet, så det kan jo komme en byge, sier meteorolog Beathe Tveita ved Storm Weather Center til Nettavisen.