Coop kjøper Smart Club

Avtale om kjøpet ble inngått i dag, og overtakelse skjer etter at Konkurransetilsynet har godkjent oppkjøpet.

Foto: Scanpix

- Atle Brynestad har bygd opp Smart Club til et spennende konsept med gode butikker og attraktive beliggenheter. Det viktigste er at vi nå vil bruke tid på å ta med oss det beste fra Smart Club og det beste fra Coop slik at Coop endelig er å regne med i Oslo-regionen, sier administrerende direktør Svein Fanebust i Coop Norge.Coop har i dag Norges eneste kjede av hypermarkeder, Coop Obs!- Smart Club har en sterk merkevare og et godt konsept. Vi er glad for at Coop NKL ser verdien av å videreføre dette, og at de har uttrykt anerkjennelse for den kompetansen som er bygget opp i Smart Club. Ved å inngå i en av Norges ledende handelsgrupperinger vil det unike Smart Club-konseptet få økt slagkraft, sier Svein Guldbrandsen som er administrerende direktør i Smart Club og som skal lede selskapet også under det nye eierskapet.