Dette vil slå aksjemarkedet fremover

- Tilstanden i markedet for aksjer og risikofylte eiendeler er fortsatt veldig utfordrene, sier kredittstrateg Simon Ballard. Følgende mener han vil slå aksjemarkedet fremover.

1

- Tilstanden i markedet for aksjer og risikofylte eiendeler er fortsatt veldig utfordrene, sier kredittstrateg Simon Ballard i Fortis Investments, ifølge Dagens Næringsliv.Ifølge strategen vil markedet for kredittobligasjoner slå aksjemarkedet fremover, etter hvert som det makroøkonomiske bildet svekkes.- Verdsettelser av kredittobligasjoner begynner å bli svært attraktive, men her må det investeres selektivt i enkeltselskaper, ikke hele sektorer. Om 12-18 måneder venter vi at disse posisjonene vil gi en positiv avkastning, sier han.Ifølge DN ser Ballard selv på ikke-sykliske sektorer som tobakk, legemidler og telekom.