Din mening om matprisene, drivstoff og bomringen

I dag stiger prisene i bomringen i Oslo. Matvareprisene og avgiften på bensin og diesel settes også opp i dag. Si din mening om prisoppgangen her.

Foto: iStockphoto/Scanpix

1. juli er dagen da prisene gjør et lite hopp både i bomringen i Oslo, på matvarer og på bensin og diesel. Og i tillegg snakker nå stadig flere om at prisene på kollektivtrafikk må settes opp på grunn av den høye oljeprisen. Og det stopper kanskje ikke med det heller?Matvareprisene stiger i hovedsak på grunn av jordbruksoppgjøret , men engroleddet, matvarekjedene og dagligvarebutikkene benytter kanskje også anledningen til å heve prisene litt ekstra å grunn av de økte matvareprisene på verdensbasis.Prisene i bomringen i Oslo nærmest eksploderer og blir inntil 350 prosent høyere . Og på toppen av dette kommer økningen i avgiften på bensin og diesel med henholdsvis 5 og 10 øre pr. liter .Hva synes du om disse prisøkningene i dag og hvem har skylden? Si din mening her.