Du KAN vinne over parkerings-selskapene!

Fra at City Park hadde et krav på han på 3.000 kroner, fikk bileieren over 400 kroner tilbake fra selskapet. Les her om hvordan han fikk det til.

Foto: Scanpix

Bileieren ble ilagt kontrollgebyret da han skulle lesse av et mindre flyttelass. Da alle parkeringsplasser var fulle, ble bilen stanset utenfor bygget han bodde i. Det var også eneste reelle muligheten for ikke å hindre trafikk. Parkeringsvakten fra City Park kommer og ilegger avgift, til tross for at han blir fortalt at bileier holder på å flytte.Bileieren nekter å betale, og saken havner i forliksrådet. Her møter City Park med representant fra Inkassoselskapet.Da de ikke kunne bevise at bilen faktisk stod parkert, i motsetning til å bare være stanset en kort periode vant bileieren.- Saker går for fort til inkasso, noe som kan virke skremmende og avskrekke mange som er uenige i ilagte kontrollavgifter. I tillegg får man bare standard brev tilbake når man klager på avgiften, sier hverdagshelten som ikke vil fremstå med navn.HengarOnline spør han hva han vil anbefale andre i samme situasjon? - Hvis du mener du har en god sak, gjelder det å stå på sitt og ikke betale avgiften.Bileieren ble også tilkjent saksomkostninger i forliksrådet. Disse ble ikke betalt ved avgjørelse slik som er påkrevet etter loven. Bileier sendte derfor begjæring om utlegg til namsmannen, uken etter fikk han pengene fra City Park.Si din mening om denne saken her .Kjenner du til tilsvarende saker send oss gjerne en epost.