Fem fantastiske spa-destinasjoner

Maldivene, Thailand, Mauritius, Gran Canaria og Den dominikanske republikk lokker med fantastiske spa-destinasjoner. Her er fem favoritter.

En rekke ferieoperatører satser på turer til ulike spa-destinasjoner over hele verden. Elisabeth Larsen-Vonstett, informasjonsrådgiver i Star Tour, trekker frem fem meget ulike reisemål da HegnarOnline spør om hennes beste spa-anbefalinger.1. MaldiveneHer ferierer du i noen av verdens vakreste omgivelser, og de alle fleste hotellene i øyriket har et eget spa med all verdens behandlinger og ulike terapiformer. Star Tour anbefaler blant annet Kuredu Island Resort & Spa SSSSS, Her er det spa, trimrom, yoga og pilates. Pris fra 22.000 kroner pr. person i bungalow (to ukers opphold).2. ThailandI Thailand kan du få massasje på stranden for 40-50 kroner, du kan besøke små, lokale spa-steder hvor behandlingen koster det dobbelte, eller du kan ta luksusvarianten og sjekke inn på et lekkert spa-hotell og bruke hele dagen på ulike former for spa. Star Tour har et lekkert spa på Le Meridien SSSSS i Khao Lak. Pris fra 13-998 kroner pr. person (to ukers opphold).3. MauritiusDette er en annen paradisøy med godt spa-utvalg. Hilton Resort & Spa SSSSS er et av de mest luksuriøse Star Tour har på Mauritius, beliggende rett på stranden og med et førsteklasses spa. Pris fra 18.500 kroner pr. person (en ukes opphold).4. Gran CanariaDenne øyen har de siste årene utviklet seg mye, og en rekke flotte hoteller er kommet til. Det er satset mye på spa- og helse, og et av de beste hotellene Star Tour har er Grand Hotel Costa Meloneras SSSSS. I kjelleren har de et fantastisk spa hvor du blant annet kan besøke 18 ulike poster med ulik behandling, som tyrkisk hamam eller bade i vann som er like salt som Dødehavet. Dette gjelder også for barn og nudister. Pris fra 7.548 kroner pr. person (en ukes opphold).5. Den dominikanske republikk, Bahia de SamanaKanskje ikke så kjent som spa-destinasjon, men på Hotell Gran Cayo Levantado SSSSS kan du nyte vakre, karibiske omgivelser. Dette er et hotell i kolonistil som ligger elegant til på en egen øy. Dette er et all inclusive hotell med priser fra 18.300 kroner pr. person (to ukers opphold).