Her kan du vinne gratistur til hele Europa

Norwegian lokker med gratisturer til Stockholm, København, London, Madrid, Valencia, Warszawa, Barcelona, Berlin og Paris.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen

Norwegian ønsker å bruke sommerdagene til å få litt ekstra oppmerksomhet, og vil i den anledning reise rundt i Norge for å lodde ut gratisturer. 3. juli er Norwegian på besøk i Stavanger og Trondheim, mens Bergen og Oslo får besøk 5. juli.- Møt opp på Egertorget 5. juli mellom klokken 1100 og klokken 1600. Der møter du Mr. Bissniss og andre fra Norwegian som deler ut sjokolade og inviterer til konkurranse, sier informasjonsdirektør Anne Grete Ellingsen.- Finner du Mr. Bissniss - mannen i den røde dressen - kan du vinne en weekendpakke med fly og hotell for to personer. Vi trekker ut tre vinnere klokken 12.00, tre vinnere klokken 13.00 og tre vinnere klokken 14.00, avslutter Ellingsen.De heldige, som stikker av med premien, vinner en reise til en av de følgende destinasjoner: Stockholm, København, London, Madrid, Valencia, Warszawa, Barcelona, Berlin eller Paris. First Hotels gir hotellrom.