Nå kan du sikre deg neste års sommerferie

- Når det gjelder reiser i høysesonger er det mange som har forstått at det er mest å tjene på å bestille tidlig, sier Jørn Kristiansen i Star Tour.

Allerede nå kan du sikre deg neste års sommerferie. I dag starter nemlig Star Tour salget av sine mest populære hotell og reisemål for sommeren 2009.- Stor etterspørsel fra kundene er grunnen til den rekordtidlige sommerlanseringen, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour.- Når det gjelder reiser i høysesonger som sommer, jul og påske er det mange som har forstått at det er mest å tjene på å bestille tidlig. Da er utvalget størst, og prisene best. Det er mange måneder siden det var mulig å få plass på de mest populære hotellene våre i årets fellesferie, sier Kristiansen.- Mange av våre faste gjester bestiller det samme hotellet hvert eneste år, og nå har de mulighet til å bestille favorittstedet sitt rekordtidlig. Senere i høst åpner vi for resten av sortimentet vårt, og da presenterer vi også neste sommers nyheter, avslutter Star Tour-sjefen.