Slik ble ekteparet rundlurt på Finn.no

Ekteparet Jeanett-Marie og Kai ble rundlurt da de forsøkte å handle på Finn.no. Pass deg for denne annonsen.

Foto: iStockPhoto

Nylig forsøkte ekteparet Jeanett-Marie Helseth Jørgensen og Kai å kjøpe en Playstation 3-konsoll (PS3) på Finn.no og ble lurt av selgeren, melder Dagbladet.no.- Vi hadde lyst på 60 GB-modellen. Da lå den på rundt 6000-7000 kroner brukt på Finn.no, så vi var glade da vi fant den til nesten halvpris fra en privat selger i Sverige, forteller Jeanett-Marie til nettstedet.Selgerne krevde at pengene ble overført på forskudd til hans svenske konto, og ekteparet overførte som avtalt 3 500 kroner.- Da det hadde gått 3-4 dager skjønte vi at vi hadde blitt lurt. Vi anmeldte saken til politiet og forsøkte å spore opp selgeren selv, fortsetter Helseth Jørgensen.Ifølge nettavisen har paret de siste månedene observert at den samme annonsen har dukket opp på nettstedet, som blir flittig brukt for kjøp og salg av nye og gamle ting.