Norwegian forsterker satsingen på storbyreisemål fra Oslo/Rygge, og lanserer nå tre nye direkteruter med oppstart fra vinteren. De nye rutene går til Berlin, Praha og Krakow.- Vi ser en økende etterspørsel etter våre storbydestinasjoner fra Oslo/Rygge, og gleder oss over å kunne tilby tre nye, spennende destinasjoner fra vinterprogrammets start, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.- Vi ser at stadig flere foretrekker Rygge som utreiseflyplass, både på grunn av flyplassens enkelhet og den korte reisetiden fra områdene rundt Rygge. Kunder som har testet flyplassen, vender gjerne tilbake, sier Skjeldam.
BerlinPrahaKrakow
Byen er en moderne storby med historisk sus. Norwegian flyr til Schönefeld flyplass sør for Berlin, og sentrum ligger kun en kort togreise unna.Byens gamle sentrum står på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og kombinert med gode shoppingmuligheter og uteliv tilbyr Praha noe for enhver smak. Ruten fra Oslo/Rygge blir Norwegians 5. rute til den tsjekkiske hovedstaden.Krakow regnes som en av Europas vakreste byer, og tilbyr en annerledes og givende byferie. Gamlebyen i Krakow står på UNESCOs verdensarvliste, og her finnes vakre, gamle bygninger som omgir det største bevarte middelaldertorget i Europa. Flyplassen i Krakow ligger kun 15 km fra sentrum.