Forlaget har plusset på 10 prosent flere titler på høstens liste sammenlignet med fjoråret.- Aldri har vi solgt så mye bøker som i vår, og vi har veldig store forventninger til høsten. I høst har vi den største katalogen vår noensinne. Og den beste, sier Ibenholt til NTB.Årets katalog inneholder mer enn 375 nye titler innen sjangrene skjønnlitteratur, sakprosa, fakta og barne- og ungdomsbøker.Forlagssjefen tror tidligere storselgere som Gunnar Staalesen, Carlos Ruiz Zafón og Camilla Läckberg nok en gang vil trekke nordmenn til bokhandlene.- Samtidig har vi en veldig stor bredde i år, og vi er svært stolte av listen. Jeg er kanskje spesielt glad for at vi lykkes så bra med barne- og ungdomslitteratur. Det er krevende å treffe dette feltet, som har så ulike og kritiske leserne, sier Ibenholt.Barne- og ungdomslisten teller 103 utgivelser, og inneholder mange kjente forfatternavn - både norske og utenlandske.- Her har vi et ansvar. Vi skal ikke fôre våre barn med sten, og i høst vet jeg at vi gir dem noe, sier forlagssjefen. (©NTB)