Fondet varsler at kunder som fra nå av kjøper reiser av Anatolien Reiser, ikke lenger vil være dekket under reisegarantiordningen.Reisebyrået ble 26. august pålagt stans i virksomheten, fordi selskapet ikke hadde fulgt pålegg om garantiøkning.- Det har vært en dialog mellom fondet og eier og Anatolien Reiser AS om å gjennomføre to avganger mellom Antalya/Oslo/Antalya den 20. og 27. september og retur fra Antalya den 4. oktober. Øvrige avganger er kansellert. Det har ikke vært mulig for oss å komme i kontakt med foretaket i inneværende uke, samtidig som vi har hatt stor pågang fra reisende som ikke har fått sine penger i retur etter kansellerte avganger. De reisende som berøres av kanselleringer i fremtiden, har heller ikke mottatt nødvendig informasjon, sier Signe Eriksen, daglig leder i Stiftelsen Reisegarantifondet.Hun understreker at alle kunder som berøres av kanselleringene har rett til å få pengene sine igjen.Fondet har nå begjært hjemmesidene www.anatolienreiser.no og www.kunfly.no stengt. (©NTB)