Krystallen-skandale kan gi skattesmell

Eiendomsutvikler Iver Hammeren risikerer en stygg skattesmell i kjølvannet av Krystallen-utbyggingen på Kvitfjell

Krystallen, leilighetsprosjekt på Kvitfjell - Foto: Utbygger
Personlig økonomi

Eiendomsutvikler Iver Hammeren risikerer skattesmell i forbindelse med skandaleprosjektet Krystallen på Kvitfjell. Ifølge Finansavisen er det gratisaksjene som skaffet ham eierskap til halve Kvitfjell som vil kunne gi ham skattesmellen.Skatteadvokat Sverre E. Koch uttaler på generelt grunnlag at et slikt oppsett vil kunne gi full personskatt. Dersom verdien av de to tomtene er over 100 millioner kroner og Hammeren må svare 50 prosent skatt av sin halvpart, snakker vi om over 25 millioner kroner i skatt.Les hele saken i dagens utgave av Finansavisen.

Nyheter
Næringseiendom