Krystallen-skandale kan gi skattesmell

Eiendomsutvikler Iver Hammeren risikerer en stygg skattesmell i kjølvannet av Krystallen-utbyggingen på Kvitfjell

Publisert 10. sep. 2008 kl. 05.46
Oppdatert 15. des. 2013 klokken 11.47
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 83 ord
Krystallen, leilighetsprosjekt på Kvitfjell - Foto: Utbygger

Eiendomsutvikler Iver Hammeren risikerer skattesmell i forbindelse med skandaleprosjektet Krystallen på Kvitfjell. Ifølge Finansavisen er det gratisaksjene som skaffet ham eierskap til halve Kvitfjell som vil kunne gi ham skattesmellen.Skatteadvokat Sverre E. Koch uttaler på generelt grunnlag at et slikt oppsett vil kunne gi full personskatt. Dersom verdien av de to tomtene er over 100 millioner kroner og Hammeren må svare 50 prosent skatt av sin halvpart, snakker vi om over 25 millioner kroner i skatt.Les hele saken i dagens utgave av Finansavisen.