I samarbeid med Telenor lanserer Lenovo åtte nye bærbare PC-modeller med innebygd mobilt bredbånd, radiomodul og GPS-funksjon fra Ericsson. Samarbeidet omfatter Norge, Sverige og Danmark.Tjenesten benytter Turbo 3G, som gjør det mulig å laste ned og sende bilder og andre tunge datafiler med bredbåndshastighet. Mobilt Bredbånd er et supplement til bredbånd over fastnett, og gir brukerne en fullverdig bredbåndsopplevelse også når de er på reise.- Telenor og Lenovo leder forbrukerne inn i en ny epoke for mobilt bredbånd, hvor bedre tilgjengelighet og brukervennlighet er sentrale elementer, sier daglig leder Hanne Klausen i Lenovo Norge.I de nye modellene kommer Turbo 3G-modulen og simkortet ferdig installert fra fabrikk på nesten alle ThinkPad SL-, X- og T-seriene. Brukeren aktiverer selv tjenesten. Tilbudet omfatter et prøveabonnement på 90 dager kostnadsfri bruk fra Telenor, som kunden når som helst kan avslutte. Deretter kan kunden velge mellom abonnementene Fri Bruk til 399 kroner, Kveld og Helg til 95 kroner og Litt Bruk til 49 kroner per måned.