I disse dager leser vi om uroligheter og unntakstilstand i Thailands hovedstad Bangkok. Elisabeth Larsen-Vonstett, informasjonsrådgiver i Star Tour, sier til HegnarOnline at reiseoperatøren ikke vil advare norske turister mot å reise til Thailand i tiden som kommer.- Nei, det kommer vi nok ikke til å gjøre slik det ser ut nå. Jeg fikk akkurat en mail fra min kollega i Bangkok, og han melder om at hverdagslivet går sin gang som normalt. Turistattraksjoner, forretningsstrøk og lignende er ikke påvirket av situasjonen. Butikker, postkontor og banker er åpne som vanlig og all transport fungerer også som vanlig, sier Larsen-Vonstett til HegnarOnline.På søndag kunne NTB fortelle at om lag 15.000 turister sitter fast i Phuket etter at flyplassen ble stengt fredag av demonstranter som ønsker å styrte Thailands regjering.- Flyplassene har åpnet igjen, og alt går som normalt. Vi kommer ikke til å advare noen mot å reise til Thailand, men vi følger som alltid UDs reiseråd. Vi følger naturligvis situasjonen hele tiden, avslutter Larsen-Vonstett.