Finanskrisen stopper ikke milliardbonusene

Totalt skal finansbransjen i USA ut med 135 milliarder kroner til ansatte.

Foto: iStockPhoto
Personlig økonomi

Merrill Lynch ble plukket opp av Bank of America for en slikk og ingenting, og etter å ha blitt slaktet fullstendig på NYSE (70 prosent fall siden nyttår), skal banken nå ut med utrolige 45 milliarder kroner i bonusutbetalinger for å holde på meglere og analytikere, skriver Bloomberg.- Amerikanerne får gigantbonuser for å bli, mens vi i Europa sitter igjen med ingenting. Det var bokstavlig talt opprør i Merrill Lynch-kontorene i London i går, sier en analytiker i Merrill Lynch til HegnarOnline.Goldman Sachs og Morgan Stanley har satt av 88 milliarder kroner.Det ser ikke ut til at finanskrisen er like "krise" for alle.

Nyheter
Næringsliv