Fly til Italia for 79 kroner

Ryanair annonserer nå sin femte Italiarute fra Sandefjord Lufthavn Torp. Billettene starter på 79 kroner - en vei.

Personlig økonomi

Den nye ruten fra Torp til Trapani i Italia vil starte fredag 1. mai, og trafikkeres to ganger per uke, mandag og fredag. Ryanairs introduksjonstilbud starter på 79 kroner - en vei.Den nye ruten blir den femte direkteruten til Italia, og følger kun en uke etter at Ryanair annonserte oppstart til Bologna og Alghero på Sardinia neste vår. –Vi er veldig fornøyd med nok en gang å kunne annonsere en ny rute fra Norges raskest voksende flyplass. Italia er et yndet reisemål, hvor man kan sanke flotte ferieminner. Det er fint at vi kan presentere så mange nye ruter i tider da mange i vår bransje sliter, sier Tine Kleive-Mathisen, markedssjef på Sandefjord Lufthavn Torp.

Nyheter
Kultur