Til helgen åpner flere skianlegg

Glad i å stå på ski? Til helgen åpner flere skianlegg. Her kan du se hvor det har kommet mest snø den siste uken.

Personlig økonomi

Hele 23 skidestinasjoner har fått naturlig snø den siste uken, i følge Skiinfo.no. Folgefonn topper listen med over en meter snø den siste uken. De holder åpent kommende helg.Både Skeikampen og Kvitfjell har i dag tatt avgjørelsen om å åpne kommende helg, da det er gode værutsikter. De har produsert snø i noen dager nå, og i tillegg fått hjelp av naturlig snø. Snøkanonene går også for fullt på Gaustablikk.- Hemsedal produserer snø, og med de værforholdene vi har hatt de to siste dagene har produksjonsforholdene vært svært gode. Driftsavdelingen i Hemsedal Skisenter er i rute, og sesongen starter allerede fredag 14. november, sier driftssjef Andreas Smith-Erichsen.Disse skianleggene har fått mest snø siste syv dagene:

    Folgefonn 120 cmFolgefonn 120 cmStrandafjellet 40 cmStrandafjellet 40 cmVoss Resort Fjellheisar 20 cmVoss Resort Fjellheisar 20 cmVoss Fjellandsby 20 cmVoss Fjellandsby 20 cmSogn Skisenter 20 cmSogn Skisenter 20 cmHaukelifjell 15 cmHaukelifjell 15 cm
Se hele listen her.

Nyheter
Kultur