Lokker briter med kraftige priskutt

Butikker lokket kjøpelystne briter med kraftige priskutt fredag, den første dagen for det tradisjonelle romjulssalget i London.

Personlig økonomi

Utenfor varehuset Selfridges sto omtrent 2.000 i kø ved inngangen før åpningen fredag morgen. Kvinnen fremst i køen sier hun håper at hun får kapret en veske av merket Chanel.- Jeg aldri sett noe lignende. Folk løp som gale inn i butikken og rasket med seg fire-fem vesker, sier en talskvinne for varehuset.Også det varehuset Debenhams, som hadde kuttet prisene med opptil 70 prosent, rapporterte om hundrevis av mennesker i kø ved åpningstid.Også i Londons viktigste handlegate Oxford Street var de fleste butikkene åpne og reklamerte med salg, på en dag som offisielt er en nasjonal helligdag. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi