Telefonrush til ribbetelefonen

Rundt 200 personer ringte Ribbetelefonen for å få telefonhjelp til julemiddagen på lille julaften. Det er dobbelt så mange som året før.

Personlig økonomi

- I 2007 ringte om lag hundre mennesker Ribbetelefonen for hjelp med julematen, sier Oda Christensen i Opplysningskontoret for Kjøtt.Landbruks- og matminister Lars Peder Brekk hadde sin første vakt på Ribbetelefonen i år og åtte av innringerne fikk råd fra statsråden fra Senterpartiet. Spørsmålene dreide seg blant annet om ribben kunne stekes en dag på forhånd, om kålrotstappen kan varmes opp på ny, og andre spørsmål om tilbereding av ribbe og av pinnekjøtt.- Det var veldig hyggelig å kunne hjelpe dem som ringte inn med spørsmål om julematen, sier Lars Peder Brekk til regjeringens egne nettsider. (©NTB)

Nyheter
Politikk