Vi går mot tidenes januarsalg

- Verken vi eller våre leverandører vil risikere å sitte med store lagre av elektronikk, og vi kommer derfor til å klemme til ekstra mye i årets januarkampanje, sier Elkjøps Henrik Bjønnes.

iPod-familien - Foto: Apple
Personlig økonomi

Høstens økonomiske usikkerhet, kombinert med store lagre hos mange leverandører, presser prisene til bunns. Avslag på flere titalls millioner kan bidra til et historisk januarsalg.- Årets julesalg endte litt lavere enn fjoråret. Vi hadde forventninger om en utflating, men ikke en nedgang. Verken vi eller våre leverandører vil risikere å sitte med store lagre av elektronikk, og vi kommer derfor til å klemme til ekstra mye i årets januarkampanje, forteller administrerende direktør i Elkjøp Norge, Henrik Bjønnes.Populære produktgrupper som hvitevarer, flatskjerm, iPod, GPS og bærbar PC vil bli priset historisk lavt i januar. Totalt sett utgjør dette tidenes største januarrabatt.-I januar skal vi igjen sette rekorder i lavpris. Rabattene varier mellom de forskjellige produktgruppene, og vi prater totale rabatter i størrelsesorden flere titalls millioner kroner. Dette tror vi vil sette fart på handelen i Norge, avslutter Bjønnes.

Nyheter
Næringsliv