Har vi et bear market rally, eller har vi forlatt bunnen?

- Når bekreftelsen kommer er det jo for sent, sier analytiker Kristian Tunaal i DnB NOR Markets.

Foto: iStockphoto

I et intervju med Dine Penger sier analytiker i DnB NOR Markets Kristian Tunaal at meglerhuset er i ferd med å bli mer positive til aksjemarkedet, og viser til at makroindikatorene som kom i romjulen ikke var så svake som 3. kvartal kunne indikere.- Nå ser vi tegn til at det frie fallet stopper opp, og at en utflatning er i gjære. Dette betyr ikke at de viser oppgang. Men en oppgangskonjunktur må starte med at nedgangen stopper, sier han.På spørsmålet om vi er inne i et bear market rally, eller om vi har forlatt bunnen, svarer Tunaal at "det får tiden vise".- Men en kan jo ikke vente på bekreftelsen heller. Da er det jo for sent, sier han til Dine Penger.