Hegnar forklarer fallet på Oslo Børs

Oslo Børs åpnet flatt litt under gårdsdagens slutt, men like etter klokken 14 gikk det rett ned. Hva skjer? Se Økonominyhetene med Trygve Hegnar her.

I tillegg har vi blant annet ekspertkommentarer til Stoltenbergs tale på NHO-konferansen. Og vi kommenterer som vanlig utviklingen på børsene i Europa og New York. Og det blir teknisk analyse av StatoilHydro, Golden Ocean og Telenor. Se Live-sendingen kl. 13:30 her. Sendingen kan også ses i egen TV-rute. Ønsker du å se programmet i Windows Media Player kan du benytte denne adressen: mms://mms-icanal-live.online.no/hegnlive (hint: "Fil" og "Åpne URL-adresse"). Den virker kun under sendingen. Har du Mac bør du laste ned og benytte VLC Player. Den kan lastes ned her .Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no Se også en 30 minutters redigert versjon på Get Infokanalen kl. 18:30 og 22:30. Get infokanal finner du på kanalnummer 150 på din Get dekoder. Har du vanlig kabel-tv fra Get, kan du finne Get infokanal ved å gjøre et autosøk på ditt TV-apparat.Sjekk her om PC'n din kan ta imot sendingen.