Skiinfo.noMest snø siste 7 dager:Antall åpne km med langrennsløyper:
kan melde om at det ventes snø på Sør- og Østlandet de kommende dagene. Dette er veldig gode nyheter, da svingninger mellom pluss og minusgrader har gjort føret redusert den siste uken. Det er ikke store påfyllet som skal til for at det igjen er knallforhold, og det ser det ut til at kommer på søndag.På Vestlandet har det kommet mye snø i det siste, og noe mer ventes de kommende dagene. Men det ventes også ganske sterk vind, noe som kan redusere hvordan snøen oppleves i bakkene. Husk også at sterk vind gjerne øker skredfaren, og spesielt nå med store temperatur svingninger.Nord-Norge har også fått litt snø den siste tiden, hvor Målselv alpinanlegg har innrapportert 10 cm i dag. Men det ser ikke ut til at de får noe mer nysnø de kommende dagene.1.Røldal: 51 cm2.Målselv: 35 cm3.Voss Fjellandsby: 35 cm4.Haukelifjell: 25 cm5.Strandafjellet: 20 cmSjusjøen er en av destinasjonene i Norge som har et veldig stort løypenett for langrenn, og de har 33 av 39 mil åpne. Det meldes om veldig høy hardhet i de fleste løyper og snøen er ganske hardpakket. Med litt nysnø slik som er ventet vil forholdene bli gode.1.Sjusjøen: 331 km2.Hafjell: 280 km3.Gålå: 255 km4.Ål: 196 km5.Nesbyen: 175 km6.Golsfjellet: 160 km