Hit drar vi på gutte- og jentetur

Kvinner er interessert i kultur, mens menn satser på sportslige aktiviteter. Her er favorittreisemålene.

Personlige egenskaper er vel så viktige som det faglige Foto: iStockPhoto

Nesten halvparten av Norges befolkning planlegger en storbyferie i 2009, og blant de som skal reise har de mange tenkt på to eller flere storbyreiser. Dette går frem av en landsomfattende undersøkelse gjennomført av Infact på oppdrag av Berg-Hansen Reisebureau AS.- Vi ser at man ikke gir slipp på de faste turene enten der er partnertur, guttetur, jentetur, golftur, fotballtur, shoppingtur også videre. Dette er etablerte turer som skjer år etter år. Det er her vi får tid til hverandre, sier Per Arne Villadsen, adm. direktør i Berg-Hansen Reisebureau.Klassikerne er byer hvor det er dyrt å feriere både med tanke på boforhold og mat.Kvinnetoppen:1. Roma2. Paris3. PrahaMannetoppen:1. London2. Roma3. Praha