Januarfesten er i gang

- Mange av de som har sittet på gjerdet og ventet på et prisfall har i dag benyttet anledningen til å gjøre svært gode kjøp, sier Elkjøp-sjef Henrik Bjønnes.

Foto: iStockPhoto

Elkjøp opplever tidenes beste start på en januarkampanje med en økning på 50 prosent i forhold til fjoråret. Nærmere 400.000 nordmenn skal i dag ha strømmet til elektrokjeden.- At nordmenn er spesialister i shopping har vi fått en bekreftelse på i dag. Mange av de som har sittet på gjerdet og ventet på et prisfall har i dag benyttet anledningen til å gjøre svært gode kjøp, forteller Elkjøps administrerende direktør, Henrik Bjønnes.Til tross for høstens økonomiske usikkerhet har forventningene vært store i forkant av årets viktigste kampanjedag. Situasjonen har bidratt til historiens laveste priser på forbrukerelektronikk. Flere produktgrupper er priset 20 - 30 prosent lavere i år i forhold til i fjor.- Dagens salgstall er bedre enn forventet, noe som er en gledelig nyhet for alle som driver handel. Det kompenserer riktignok ikke fullstendig for det noe avmålte julesalget, men vi går utvilsomt 2009 blidt i møte, avslutter Bjønnes.