Legger ut 100.000 billigbilletter

Bjørn Kjos leker julenisse og drar nå i gang det største januarsalget i Norwegians historie.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen

Norwegian holder i perioden 6.-15. januar det største nyttårssalget selskapet har hatt noen gang, både i antall seter til de laveste prisene og i antall destinasjoner.Norwegian åpner januarsalget med priser som starter på 249 kroner en vei på over 100.000 billetter. Det gjelder på rutene i Norge og til storbyer i Europa. Skal du lenger sørover vil prisene starte på 349 kroner - en vei.- Januarsalget i år er det største vi har hatt noen gang. Reisehungrige nordmenn kan nyte godt av lave flypriser på det fleste av våre ruter, og vi innfører i tillegg en prisgaranti på bestilling av hotell på våre hjemmesider, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.